• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan “Hoş tablo devralmadık”

ABONE OL
20 Nisan 2024 00:35
Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan “Hoş tablo devralmadık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart Yerel Seçimleri ile 4. kez Keşan Belediye Başkanı seçilen Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Vatandaşın gözü kulağı sizlersiniz. Yanlışlarımızda eleştirileriniz, doğrularımızda da takdirleriniz ile vatandaşın bilgilendirilmesi adına çok önemlisiniz.”  diyerek basın mensuplarını selamlayan Özcan, “3 Nisan itibariyle görevi devraldık, akabinde de 10 günlük Ramazan Bayramı sürecine girdik. Geçtiğimiz Pazartesi günü de tam zamanlı olarak çalışamaya başladık.” dedi.

“HOŞ BİR TABLO DEVRALMADIK” 

Konuşmasına, “Hoş bir tablo devralmadık.” diyerek devam eden Mehmet Özcan, şunları söyledi: “Sızlanma dönemi olsun istemiyorum. Gerçekten sistemi bozulmuş, ekonomisi dağıtılmış bir belediye devraldığımızı sizlere söylemek isterim. Ama bunları 6-8 ay içerisinde toplayabiliriz kanaatindeyim.”

“ÇALIŞIR VAZİYETE GETİRME İŞLEMLERİNİ SON HIZLA HAYATA GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Keşan Belediyesi’nin geldiği nokta hakkında değerlendirme yapan Özcan, daha sonra 5 yıl boyunca atıl vaziyette bırakılan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi ile ilgili son gelişmeleri anlatarak, şunları kaydetti: “Yayla’daki Arıtma Tesisi ile ilgili müthiş bir can sıkıntım var. Teknik kişilerle tesisteki incelemelerimizi sürdürüyoruz. Dün akşamüzeri gelen rapora göre; Eylül sonundan önce çalışır vaziyete getiremeyeceğimize dair beyanları var. Muhtemelen 20 ya da 50 milyona kadar revizyon maliyetinden bahsettiler. Şuanda ne çıkacak bilmiyoruz. Seçim sürecinde tesisi bu halde gördüğümde ‘Bu vatan hainliğidir’ diye bir cümlem oldu. Değildir de nedir bu? Bu tesisin bakımları var, bilmiyorsanız bilen kişilere sorun. Kimin hakkıdır bu Keşan Belediyesi’ne zarar vermenin, oradaki tatile gelmiş olan insanlara kötü şartlarda tatil yapmasına sebep olmak? Maalesef bu yaz sezonunda böyle bir sıkıntımız olacak. Bunu vatandaşlarımızla paylaşıp, en az ne kadar huzursuz olurlar diyerek atlatmaya gayret edeceğiz. Bu sırada da tamiratlarını ve çalışır vaziyete getirme işlemlerini son hızla hayata getirmeye çalışacağız. Teknik kişiler burada raporlamaya devam ediyorlar.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.