• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Mutlu Çocuk Sesleri Cumhuriyet Meydan’ında Yankılandı

Mutlu Çocuk Sesleri Cumhuriyet Meydan’ında Yankılandı

ABONE OL
24 Nisan 2024 21:49
Mutlu Çocuk Sesleri Cumhuriyet Meydan’ında Yankılandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Heyecanı Şarköy’de Doyasıya Yaşandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerle coşku dolu şekilde kutlandı. 23 Nisan Kutlama Etkinlikleri kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanı’nda çeşitli etkinliklerle devam eden programda öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları ve müzikli gösteriler sergilendi. Şarköy Belediyesi tarafından 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen etkinlikler yüz boyama, sihirbaz ve ateşbaz gösterisi ile başladı. Ardından palyaço, şişme oyun alanları, hayal kahramanları sürpriz hediyeler gibi daha birçok etkinlik ile devam etti. Çocuk seslerinin yükseldiği Cumhuriyet Meydan’ı eğlenceli gösteriler ile dolup taştı.

Mutlu Çocuk Sesleri Cumhuriyet Meydan’ında Yankılandı

Şarköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kentteki tüm çocukların doyasıya gülüp eğlendiği birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Meydanı’nda saat 14.00’da başlayan etkinlikler, akşam saatlerinde yerini tiyatro gösterimine bıraktı. Cumhuriyet Meydanı’nda saat 14.00’da başlayan yüz boyama, palyaço gösterisi, sihirbaz ve ateşbaz gösterileri çocukların neşesine neşe kattı. Şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlenen çocuklar bu anlamlı günün tadını çıkardı. Doludizgin şekilde devam eden etkinlikler; akşam saat 18.00’de Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen “Pamuk Prenses ve Üç Buçuk Cüceler” adlı tiyatro oyunu ile devam etti. Gerçekleştirilen etkinliklerle bu anlamlı günün heyecanını doyasıya yaşayan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Şarköy Belediyesi tarafından hazırlanan Çocuk Şenliği’ne katılan aileler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde yapılan etkinliklerden dolayı Belediye Başkanı Alpay VAR’a teşekkürlerini ilettiler.

Başkan VAR” Bugünün Küçükleri Yarının Büyükleridir”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir gurur ve heyecan ile kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Alpay VAR, ‘’ Türkiye Cumhuriyeti’ni yeni nesillere emanet eden Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel gün çocuklara saygı, sevgi ile yaklaşılması gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Bugünün küçükleri yarının büyükleridir” sözü ile çocuğa özen göstermeyen bir ülkenin yarınlarını bu günden kaybettiğini vurgulamıştır. Çocuklarımız geleceğimizdir. Onların gülüşleriyle aydınlanan umut dolu yarınlar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.