• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
TEKİRDAĞ’A KADIN ELİ DEĞECEK VE HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

TEKİRDAĞ’A KADIN ELİ DEĞECEK VE HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

ABONE OL
7 Nisan 2024 01:57
TEKİRDAĞ’A KADIN ELİ DEĞECEK VE HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçimlerde CHP’den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen ilk kadın büyükşehir belediye başkanı Candan Yüceer, mazbatasını alarak görevine başladı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini Kadir Albayrak’tan devralan Yüceer, halkın verdiği sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Görevi devraldıktan sonra belediye personeliyle bayramlaşan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bir aile olmanın önemine vurgu yaptı. Yüceer, kendisini belediye başkanlığına seçen Tekirdağlılara teşekkür ederek, şöyle devam etti: “Bu yolda siz değerli çalışanlarımızla birlikte yürüyeceğiz ve önemli çalışmalara imza atacağız. Yeni dönemde hizmet ve yatırım kapasitemizi arttıracağız. Tekirdağ’a kadın eli değecek ve her şey çok daha güzel olacak. 2024-2029 dönemimizde Tekirdağ’ımıza hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz.

DÜRÜST, ADİL VE ŞEFFAF YÖNETİM SÖZÜ

Çok önemli ve büyük projelerle geliyoruz. Gücünü halktan alan halkçı belediyecilik anlayışıyla dürüst, adil ve şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Halkımızın desteği ve güveni bize çalışma motivasyonu ve güç veriyor. Şehrimizi ve geleceğimizi her alanda güçlendirmek, daha adil daha yaşanabilir daha güzel bir Tekirdağ için yola çıkıyoruz. Herkesin, her kesimin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz.”

YÜCEER İDDİALI KONUŞTU: KİMSE AÇ VE SAHİPSİZ OLMAYACAK

Güçlü Tekirdağ’da hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceğini, hiçbir gencin gelecek kaygısı taşımayacağını, hiçbir kadının kendini güvensiz hissetmeyeceğini, hiç kimsenin kendini kimsesiz sahipsiz hissetmeyeceğini belirten Yüceer, “Yaşamın her alanında her evresinde tüm hemşerilerimiz Candan Başkanlarını yanında görecekler. Her yaştan hemşerimizin huzurla ve sağlıkla yaşam süreceği bir Tekirdağ için çalışacağız. Tekirdağ’a layık olacağız. Halkımızın bize verdiği desteğe, gösterdikleri güvene layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Mutlu, üreten, ürettiğinden kazanan, hak ettiğini alan bir Tekirdağ inşa etmek için biz hazırız. Tüm çalışanlarımızla birlikte bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceğimizden hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

Törende önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da bir konuşma yaparak, Yüceer’e yeni görevinde başarı diledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.